Sunday, January 11, 2015

Muslimien uskonrauha? Sopiiko sanoa että "Kuskaamme moskeijan nurkalle tai koraanille"? Edustaako tämä jtkn ylijumaluuden palvontaa keskuudessamme? Siltä vaikuttaa. Ei kristinuskon ja sen edustajien kritiikistä, sen pedofiliakritiikistä, ymv:sta tule sakkoja vankeutta, saati sen arvottomien tekojen arvostelemisesta ja solvaamisesta

Muslimien uskonrauha? Sopiiko sanoa että "Kuskaamme moskeijan nurkalle tai koraanille"? Edustaako tämä jtkn ylijumaluuden palvontaa keskuudessamme? Siltä vaikuttaa. Ei kristinuskon ja sen edustajien kritiikistä, kirkkoihin kohdistuvasta pedofiliakritiikistä ymv:sta tule sakkoja vankeutta, saati sen arvottomien tekojen arvostelemisesta ja solvaamisesta

Yleisenä toteamuksena kaikki Jammu-setä pedofiilit varmasti ottavat mielellään islamin opit ja profeetta muhammedin oppi-isäkseen, olihan hänelläkin lapsimorsiamia. 


Vaihtoehtona on sitä tunnettua oikeaa korkeakulttuuria mitä edustaa Elias Simojoki Vapaudenpatsaan mallina Hämeenpuistossa miekka pystyssä ja toinen lerpottaen ; ) - Odottelemme että keskuudestamme nousee viikinkisotureita Härmän häjyjen lisäksi jotka aloittavat perinteiset teräasejuhlat. Se on se mitä jihadistit ymmärtävät - Islamin vaarat muistaen uskostaluopujat vankeuteen tai henki pois 

Viite:  http://vasarahammer.blogspot.fi/2015/01/islamin-tulevaisuus.html 


Muistakaa Seppo Lehto kohtalo odottaa tai vielä rankempi jollette vastusta nyt rajatonta maahanmuuttoa ja islamia

Yrjö Perskeles kirjoitti osuvasti "Je suis Seppo Lehto"

http://yrjoperskeles.blogspot.fi/2015/01/je-suis-seppo.html

Markus Jansson kirjoittaa osuvasti median valheellisesta valkopesusta islamin suhteen:
http://markusjansson.blogspot.fi/2015/01/suomalainen-media-koettaa-valkopesta.html

Älkäämme antako taluttaa lapsiamme lapsimorsiamiksi islamisaation alttarille. Mokutus ja jihadistien myötäily on turmiollista


----------------------------
Osuva kirjoitus oli laatuaan ensimmäinen oheiselta kirjoittajalta mikä sattui silmään:


Sananvapauden puolesta, Herra Pääministeri!

Tätä kirjoittaessa Pariisissa on käynnissä suurmielenosoitus Charlie Hebdon toimitukseen tehdyssä terrori-iskuissa kuolleiden muistoksi ja sananvapauden puolesta. Mielenosoitukseen osallistuu useita Euroopan huippupoliitikkoja, mukaan lukien Suomen pääministeri Alexander Stubb. Pääministerimme onkin ottanut kantaa sananvapauden puolesta ja toteaa sen olevan länsimainen perusarvo, mihin sisältyy toisten näkemysten kunnioittaminen, vapauden ja ihmisten perusoikeusten puolustamisen ja oikeudenilmaista itseään.
Charlie Hebdon terrori-iskussa kuolivat päätoimittaja Stephane Charbonnier, pilapiirtäjät Bernard ‘Tignous’ Verlhac, Jean Cabut, Georges Wolinski ja Philippe Honore, sisällöntuottaja Bernard Maris, sekä vieraileva toimittaja Michel Renaud. Sanomattakin on selvää, että nämä henkilöt nähdään sankarillisina sananvapauden ja länsimaisten arvojen puolestapuhujina.
Sosiaalista mediaa ahkerasti käyttävä pääministerimme onkin twitterissä todennut että kyse ei ollut uskonnon hyökkäyksestä uskontoa, vaan vapaata mielipideilmaisua vastaan.
***
Nyt kun katsotaan terrori-iskussa kuolleiden toimittajien tuotantoa, ne sisällöltään ovat groteskeja. Pilapiirrokset kuvaavat satiirisesti muun muassa profeetta Muhammadia suutelemassa lehden toimittajia, kuten myös profeetan alastonta takamusta sukupuolielimineen, kuten myös paavia viitaten katolisen kirkon lasten hyväksikäyttöön, mutta myös eri maiden poliitikkoja ilkeän satiiriseen sävyyn, jopa penis erektiossa.
Suomalaisen sananvapauden käytön osalta lehden tuotanto ylittää selvästi ns. vihapuheen rajat ja näin ollen lehden päätoimittaja mitä suurimmalla todennäköisyydellä saisi tuomioistuimessa langettavan tuomion.
*** 
Samalla kun pääministeri Stubb on parhaillaan marssimassa ranskalaisten sananvapauden puolesta on hyvä katsoa vastaavanlaisen sananvapauden käyttöä Suomessa. Myös Suomessa on piirretty karikatyyrejä muun muassa profeetta Muhammadista. Tunnetuin henkilö lienee tamperelainen Seppo Lehto. Siinä missä ranskalainen satiirikko on kuvannut profeetta Muhammedin pyllistelevän virtsaa tiputtelevat sukupuolielimet takaapäin kuvattuna, Seppo Lehto on muun muassa kuvannut profeetta Muhammedin sikana, mitä herra Lehto esittelee tuoleilla seisten, kylpypyyhe päässään ja leipäveitsi kädessään - kasvojaan samalla irvistellen. Seppo Lehto provosoi myös natsitervehdyksillään, mistä jokin aika sitten saatiin näytös eduskunnan lehtereiltä.
Seppo Lehdon tuotanto ja toiminta on (luvalla sanoen) alatyylistä ja mautonta. Se on kohdistunut sekä uskontoihin että poliitikkoihin. Toimistaan Seppo Lehto on saanut kahden vuoden ja viiden kuukauden ehdottoman vankilatuomion kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Muun muassa ministeri Erkki Tuomiojaon blogitekstissään todennut tyytyväisyytensä langetettuun tuomioon:
”Tamperelainen sarjasolvaaja on lopultakin saanut kahden vuoden ehdottoman vankeustuomion pitkään jatketusta halventavien ja loukkaavien kirjoitusten julkaisemisesta netissä. Kunnianloukkausten lisäksi tuomio tuli myös kiihottamisesta kansanryhmää vastaan ja uskonrauhan rikkomisesta.
Tuomio on ensimmäinen kunnon muistutus siitä, että samat säännöt ja lait kuin muussakin julkistamisessa ja käyttäytymisessä pätevät myös silloin kun tekopaikkana on netti. Kauan tätä puuttumista onkin saanut odottaa, sekä yleensä että nyt tuomitun miehen tekojen osalta erikseen. Mieleen hiipiikin epäilys, että pitkään presidenttiä, ministereitä ja kansanedustajia solvannut kirjoittaja teki ratkaisevan virheen vasta, kun solvaukset kohdistuivat myös käräjätuomariin, syyttäjiin ja rikoskomisarioon.”
***
Kun katsotaan terrori-iskussa surmattujen ranskalaistoimittajien ja Seppo Lehdon tuotantoa rinnakkain, voidaan helposti todeta samankaltaisuuksia. Kohteina on fundamentaalisen uskonnon pilkkaus ja poliitikot harjoitettuine politiikkoineen. Seppo Lehdon piirtäjän kyvyt toki ovat alkeelliset verrattuina ranskalaisiin, mutta sisällön suhteen yhteneväisyyksiä löytyy. Jotta väärinkäsityksiä ei tulisi, pidän Seppo Lehdon tuotantoa ja tapaa esittää sitä ala-arvoisena, jonka lasken häpeäksi Seppo Lehdolle. Silti, Seppo Lehtokin on perustuslain takaaman sananvapauden piirissä.
***
Nyt terrori-iskussa murhatut ranskalaistoimittajat ovat nousseet kansallisiksi sankareiksi. Mielenosoitukseen osallistuvat ihmiset kantavat Charlie Hebdon pilapiirtäjien kuvia mukanaan. Suomessa samantyyppistä tuotantoa tehnyt Seppo Lehto istuu vankilassa. Seppo Lehto ei siis ole kansallinen sankari.
Mielenosoittajien mukana on Suomen hallitusta edustamassa pääministeri Alexander Stubb. Pääministeri Stubb siis on tukemassa ranskalaisten oikeutta laajaan sananvapauteen. Nyt jää nähtäväksi millaisin demonstraatioin pääministeri Stubb vahvistaa suomalaisten sananvapautta.
Minulla on jotenkin outo olo sen suhteen kun pääministerimme marssii uskontoja, kulttuureita ja poliitikkoja ilkeän piikikkäästi arvostelleiden ranskalaisten sananvapauksien puolesta, kun samalla uskontoja, kulttuureita ja poliitikkoja ilkeän piikikkäästi arvostellut suomalaismies istuu vankilassa - ja pääministerin kabinetissa istuva ministeri on iloinnut asiasta.


-------------------
http://muslimien-uskonrauha.blogspot.fi/
---------------------------------------------------------------------------------------



No comments:

Post a Comment